• Brezplačna dostava za naročila nad 75 €

Predali za vakuumiranje

Popolni pogoji za shranjevanje živil ali pripravo za kuhanje sous-vide. Novi predal za vakuumiranje prepriča z veliko raznolikostjo uporabe. Kaj je namreč lepšega, kot brez truda pripraviti jedi, ki so popolna podoba slik v kuharski knjigi?

Vsestranski predal za vakuumiranje

Ohranjanje dobrega okusa

Novi Mielejev predal za vakuumiranje vam ponuja izjemno raznolikost uporabe: vakuumiranje ohrani kakovost živil, jim podaljša obstojnost ali jih pripravi na kuhanje sous-vide. Postopek je preprost in čist: pakiranje v folijo, izsesavanje zraka in na koncu nepredušno zapiranje. Tako lahko na primer živila, ki vam ostanejo, enostavno vakuumirate in nato zamrznete – hranilne snovi, okus in vitamini se veliko dlje ohranijo kot pri običajnem zamrzovanju, prav tako se ne pojavi zamrzovalni ožig. Pri tem prihranite tudi veliko prostora v zamrzovalniku. Brez težav lahko vakuumirate tudi tekočine, na primer juhe. Porcioniranje, priprava za shranjevanje ali kuhanje sous-vide – vse z enim samim aparatom.

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

Sous-vide – nežno kuhanje v vakuumu

Nežno kuhanje za vrhunski užitek

„Sous-vide“ izvira iz francoskega izraza „v vakuumu“. S to metodo živilo pripravljamo v vrečki za vakuumiranje, pri stalno nizki temperaturi v parni pečici. Ta nežni postopek je še posebej priporočljiv za pripravo mesa, rib, zelenjave in sadja, saj se pomembne hranilne snovi in arome pri nizkih temperaturah in daljšem času kuhanja bolje ohranijo.

Na izdelke

Prikaži več

Zapri

    • Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.