- Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb. Ne prevzemamo odgovornosti za pravilnost navedenih podatkov.
Novi Mielejev predal za vakuumiranje vam ponuja izjemno raznolikost uporabe: vakuumiranje ohrani kakovost živil, jim podaljša obstojnost ali jih pripravi na kuhanje sous-vide. Postopek je preprost in čist: pakiranje v folijo, izsesavanje zraka in na koncu nepredušno zapiranje. Tako lahko na primer živila, ki vam ostanejo, enostavno vakuumirate in nato zamrznete – hranilne snovi, okus in vitamini se veliko dlje ohranijo kot pri običajnem zamrzovanju, prav tako se ne pojavi zamrzovalni ožig. Pri tem prihranite tudi veliko prostora v zamrzovalniku. Brez težav lahko vakuumirate tudi tekočine, na primer juhe. Porcioniranje, priprava za shranjevanje ali kuhanje sous-vide – vse z enim samim aparatom.
Na izdelke„Sous-vide“ izvira iz francoskega izraza „v vakuumu“. S to metodo živilo pripravljamo v vrečki za vakuumiranje, pri stalno nizki temperaturi v parni pečici. Ta nežni postopek je še posebej priporočljiv za pripravo mesa, rib, zelenjave in sadja, saj se pomembne hranilne snovi in arome pri nizkih temperaturah in daljšem času kuhanja bolje ohranijo.
Na izdelkeMiele Experience Center
Kontakt
Blagovna znamka Miele