Iskanje
Podpora zaPečica

Živilo med peko upade

Živilo se med peko sesede.

Živilo se sesede, ker ste nastavili previsoko temperaturo. Zunanja skorja se naredi prehitro, notranjost (sredica) pa se ne more tako hitro ustvariti. To prepoznate po tem, da je živilo v notranjosti še moknato.

Nastavitev temperature znižajte za 15–20 °C in podaljšajte čas priprave.

Kolač je preveč narasel. To prepoznate po tem, da je živilo pečeno, vendar je v sredini upadlo.

Pri pripravi umešanega testa zmanjšajte količino pecilnega praška. Uporabite največ en zavitek pecilnega praška za 500 g moke. Tako sredica ne bo premočno narasla in zunanja skorja jo bo lahko zadržala.

Pri pripravi kvašenega testa bistveno skrajšajte čas vzhajanja, da testo med peko ne bo upadlo.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Tukaj najdete navodila za uporabo svojih aparatov Miele.
Izvedite več
Rezervacija serviserja

Rezervacija serviserja

Popravilo lahko naročite po spletu ali telefonu
Načrtujte obisk
Kontaktni obrazec

Kontaktni obrazec

Opišite svojo zadevo v našem kontaktnem obrazcu. Servis Miele bo stopil v stik z vami, kakor hitro bo mogoče.
Na kontaktni obrazec